lauantai 10. toukokuuta 2014

Yogi-karhu ja euroviisuhuipennus

- Miksi radio on yhtäkkiä noin kovalla?, todettiin kun oltiin lähdössä pihasta autolla aamupäivällä.

Näyttöön tuli teksti "alarm" ja pian luettiin virallisesti kahdella kotimaisella vaaratiedote, jonka mukaan karhu oli ollut liikkeellä erään vilkaan kauppakeskuksen pihalla ja paennut sieltä lähimetsään. Epäiltiin, että karhu oli haavoittunut ja etsi helppoja ravinnonlähteitä eli tässä tapauksessa hunajaa. Alueella on mehiläistoimintaa. Ihmisiä kehotettiin pysymään sisätiloissa tai autoissaan. Kun hetken päästä ohitimme kyseisen alueen, siellä oli metsästäjiä ja jo satoja autoilijoita seuraamassa tilannetta.

Samaisessa kaupungissa oli SDP:n puoluekokous. Yogi-karhuksi itseään kutsunut hassu setä oli päässyt irti ja valtaan jo edellisenä päivänä. Hän on kevään kampanjoinut kovasti kauppakeskusten pihoilla. Hunajaa ja helppoa saalistakin on tainnut löytyä, tuloksista päätellen. Vaikea vielä sanoa, miten syvälle metsään menee, mutta monet pelkäävät taipaleesta tulevan vaikean, koska mitään uutta ja parempaa ("Something better") ei ole tuotu tilalle. Luultavasti Heinäluoma laitetaan Urpilaisen tilalle hallitukseen ja Rinne ottaa työministerin salkun Ihalaiselta. Se olisi loogisinta, muuten paitsi että Tuomioja ja Heinäluoma joutuisivat samaan hallitukseen. Heitähän ei ylimpinä ystävinä tunneta.

Olo ollut kohtuullinen, ääni vielä yhtä pihinää. Nyt minulla on valitettavasti viivästynyt yhteydenotto moneen, jolle olen luvannut. Toivottavasti ymmärrätte. Jatkossakin saa tökkiä ja ottaa yhteyttä.Voimien salliessa palaan asiaan.

Nyt viisuja jännäämään!!!

päivitys 1:25
Euroviisut ratkesivat juuri. Suomen pojat ovat yllättäneet todella isosti.  Sijoitus on yhdestoista, mikä on valtava menestys noilla pelikentillä sadan miljoonan katsojan edessä. En millään olisi uskonut noin hyvään pottiin. Suomessa ei ole niihin totuttu.

Kärkikolmikosta meni kaksi veikkauksissa oikein, mutta Hollannin ja Armenian hyvyyttä en oppinut näkemään missään vaiheessa. Joku niissä kuitenkin sytytti äänestäjät.

Voittaja ei ollut oma suosikkini, mutta uskon siinä olleen paljon sellaisia aineksia, mitä tämä aika tarvitsee juuri nyt. Jeesuksen näköinen nuori mies rikkomassa rajoja ja luomassa uskoa tulevaisuuteen. Olihan hahmossa myös hyvä ripaus parantavaa huumoria. Sitäkin tämä maanosa tarvitsee juuri nyt, kun eurooppalainen henki on saanut naulaniskuja joka puolelle kroppaa.

Puitteet olivat tosi upeat, suorastaan käsittämättömät. Miten esiintymislavasta saadaan muotoiltua noin monimuotoinen muutamassa hetkessä?

Venäjän tytöt vetivät aivan nappisuorituksen lavalla ja yleisö jätti buuaamatta. Se oli hienosti luettu yleisöltä, jotka näin kunnioittavat hyvää esitystä.

Suuri sirkus, eurooppalaisen identiteetin symboli, euroviisut, on nyt nautittu täysin siemauksin. Eläköön eurooppalaisuus.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti