torstai 8. toukokuuta 2014

Jännitettävää nyt riittää

Tänä iltana nähdään toinen Euroviisujen semifinaali.  Sitä finaalipaikkaa niin kovasti toivoisi sympaattisille nuorille miehille. Tiedot paikan päältä kuitenkin kertovat, että Softengine on jäänyt aika vähälle huomiolle. Hyväkään kouluenglanti ei vielä pitkälle riitä tuollaisessa mediasirkuksessa. Lordi aikanaan oli jo pitkään keitetty kansainvälisissä piireissä Krista Siegfriedistä puhumattakaan. Esiintymisistään pojat ovat saaneet hyvää palautetta ja siinä lienee heidän mahdollisuutensa. Nappiveto voisi tuoda finaalipaikan. Ensimmäisessä semifinaalissa Ruotsi oli mielestäni aivan ylivoimainen. Saa nähdä tuleeko haastajia toisessa välierässä.

Olo ollut aamulla varsin tokkurainen hyvin nukutun yön jälkeen. Illemmalla jotakin pienempää kremppaa kiusana, muttei enempää siitä. Veroilmoitus teettää sopivasti töitä. Huomenna härkää sarvista vielä kiinni.

Seinäjokeen, joidenkin mielestä Suomen rumimpaan kaupunkiin on kiteytynyt paljon jännittävää juuri nyt. Softenginen pojat odottavat lavalle pääsyään Tanskassa ja heti huomisaamuna Seinäjoella valitaan demareiden puheenjohtaja ja todennäköinen valtiovarainministeri, kun on SDP:n puoluekokous. Jännättävää on myös pääministeripelissä, kun Paula Risikko johtaa kisaa tässä vaiheessa. Mitä SDP:n tilanteeseen tulee, niin tänään tuli yllättävän hienoja uutisia telakkateollisuudesta. Valtio harkitsee STX-Finlandin ostamista saksalaisten kanssa. Kuinka sattuikaan uutinen juuri tähän päivään ennen sisäisiä vaaleja? Telakoistahan Antti Rinne on Urpilaista röykyttänyt.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti