keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Hyvä Paula!

Kerran tuli kolmoishermosärky tänään. En ollut kirkkaan valon kanssa tarkkana, päivänokosilla pääsi ikkunasta paistamaan sopivasti kohti. Onneksi kuitenkin löytyi keinot ja episodi jäi puoleen tuntiin. Muuten on ollut varovaisen tasaista. En pistäisi pahakseni, vaikka säät vähän lämpenisivät. Ulos olisi mukava päästä.

Paula Risikko oli tänään ensimmäistä kertaa mittauksissa mukana. Kysymys on siis Kokoomuksen puheenjohtajuudesta ja pääministeriydestä siinä sivussa. Hienosti pohjalaisnainen on mukana kisassa etelän miesten joukossa.

EU-vaaleja pidetään kovasti esillä. Kokoomuksella on vuoro Ylellä tänään. Heillä on äänestäjän kannalta aivan sama ongelma kuin Perussuomalaisilla ja Keskustalla. Äänestäjä ei tiedä kenelle ääni oikeasti menee. Ryhmät ovat aivan sekalaista seurakuntaa ja erovat suomalaisesta puoluekentästä olennaisesti.
---
Abban Agnethan levyä olen kuunnellut. Salaperäinen tähti on ollut julkisuudesta poissa noin 30 vuotta. Nyt hän on palannut studioon ja julkaissut levyn 63-vuotiaana. Hänen äänensä on hieman madaltunut ABBA-ajoilta, mutta on mielestäni tavattoman kaunis ja valovoimainen. Syvyyttä on tullut selvästi lisää. Kyllä tuo muutaman kerran on tullut kuunneltua läpi. Suosittelen kuunneltavaksi, jos on ollut vähääkään ABBA-fani.
---
Latelan toinenkin kausi on tullut nyt katsottua. Sarjaa pidennettiin aivan turhaan, kun poikien piti rakentaa autotaidetta Autovahinkokeskukselle. Taide ei tainnut kiinnostaa tekijöitä juurikaan, eikä varmaan katsojiakaan. Pojat tekivät puolilla valoin työtä käskettyä ja hitsailivat osia yhteen. Aivan hauska sarja kuitenkin. Jatkoa en kuitenkaan jää kaipaamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti