sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Hellettä...ja jääkiekkoa ja LUKIJAKILPAILU

Kiekossa tuli USA:lta nenään ikävästi 3-1. Maalivahti Rinne pelasi mielestäni taas erittäin hyvän pelin. Maalintekijäketjut eivät saaneet piiskattua itseään tällä kerralla riittävään hurmokseen. Amerikkalaisilla puolestaan oli yksi huippuketju, jolla he dominoivat peliä viisaalla tavalla.

Yksi onnenkantamoinen nähtiin molemmissa päissä, joten tuurista tappio tuskin oli kiinni. Tämäkin ottelu oli vauhdikas ja päästä päähän mentiin itse asiassa aika päättömästi. Syötöt eivät oikein napsahtaneet lapaan ja jos napsahtivat, ne usein pomppasivat mailan ali tai yli. Monesti kiekot jäivät jalkoihin tai poikittaissyötöt menivät suoraan vastustajalle. Välillä näytti siltä, että yritettiin pelata vaikeampaa peliä kuin osataan. Jännä peli kuitenkin.

Ottelun jälkeen päävalmentaja puolusti pelaajiaan ja heidän työmoraaliaan Leijonan lailla. Tätä arvostin kovasti. Yrityksestä se ei ollut todellakaan kiinni. USA yksinkertaisesti syttyi pelaamaan hyvin. Saattoi siellä olla isompien kisojen 0-5 tulos mielessä. Silloin porattiin jenkkien hammasta.

Vointi on ollut tänään yllätyksetön eli aivan hyvä. Sää oli vieläkin parempi, hellelukemilla oltiin. Pajulinnun laulu tuonut kesän tunnelmaa viime päivinä.

PS! Nyt on kilpailun paikka. Nimimerkkini Lion on itse asiassa erään nykyisen meppiehdokkaan antama. Kysymys kuuluu, kuka on tämä henkilö? Kommenttilaatikkoon vastauksia. Palkintona tunnustusta ja voittamisen riemua.

1 kommentti:

  1. Jotenkin joukkueen pelistä puuttuu tällä kertaa sellainen klap-klap meininki. Omituisia kiekonmenetyksiä ja halintaa pelistä saadaan vain lyhyiksi hetkiksi. Ylivoimalla päästiin kokeilemaan jopa 5 vs 3, mutta siinäkään ei tullut tällä kertaa toivottua tulosta. Vaikuttaisiko ensikertalaisten määrä kuitenkin juuri tämän verran "tosipaikassa". Toisaalta, nuori joukkue oli USAllakin.

    VastaaPoista