sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äideille onnea!

Tänään on juhlittu maailman tärkeintä instituutiota, äitiyttä. Onnea kaikille äideille!

Urheiltukin on kovasti. Latvala voitti Argentiinassa, mikä on erittäin kova saavutus. Argentiina on erikoisen vaativa ralli, eikä sitä vahingossa voiteta. Ogierin voittaminen reilussa kisassa ei ole aivan helppo nakki. Latvala alkaa oppia paineen alla ajamista. Kun hän pysyy aurauskeppien välissä, niin jatkossakin voi odottaa erittäin hyviä tuloksia. Kauden alussa kerrottiin, että Latvala käyttää psykologia apunaan. Tulokset näkyvät selvänä kehityksenä.

Formuloita ajettiin Barcelonassa. Kuka olisi uskonut, että viiden kilpailun jälkeen tilanne SM-kisoissa on 5-0 Bottakselle? Kimillä on ollut valtavia vaikeuksia koko alkukauden. Tänään taisi olla ensimmäinen kerta, kun hän kisoissa haastoi tallikaverinsa oikein kunnolla vauhdillisesti. Ferrarilla ollaan tunnetusti hyvin kärsimättömiä, joten Kimin on yksinkertaisesti syytä jättää diivailut sikseen ja kehittää vauhtiaan paremmaksi.

Kiekossa on B-kisat käynnissä. Jääkiekkoliitto haluaa kaupallisista syistä peluuttaa MM-kisat myös olympiavuosina, mikä johtaa melkoiseen kisainflaantioon. Mutta toisaalta, kuten euroviisut, niin kiekon MM-kisat kuuluvat kevään vakio-ohjelmaan.

Latviaa vastaan ei oikein kulkenut Suomella. Venäjää vastaan on hipat käynnissä tätä kirjoitettaessa. Ensimmäisessä pelissä ilmeni kurittomuutta ja epäyhtenäisyyttä joukkueessa. Siinäpä onkin ihmissuhdetaitaja Westerlundille haastetta koota tuosta vielä joukkue. Monta taitavaa pelaajaa jäi yllättäen pois, joten Suomella ei ole vaihtoehtoja; on oltava yhteinäinen ja kurinalainen joukkue. Hattua nostan, jos Erkka tuosta porukasta saa semifinaalijoukkueen leivottua, koska taso laajenee maailmalla koko ajan. Uudet maat nostavat päätään varsinkin pienemmissä kisoissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti