tiistai 8. marraskuuta 2016

Levyraatia kansalle!

Helpompiakin päiviä on matkan varrelle suotu, sen verran takkuista oli tänään.
---
Yle pystyy jatkossa näyttämään tekijänoikeudellisistä syistä vanhoja ohjelmiaan nykyistä laajemmin. Miljoonasopimus tekijänoikeusjärjestöjen kanssa on eduksi sekä esiintyjille että katsojille. TV-lupamaksuilla rahoitetut ohjelmat ovat tavallaan kansan omaisuutta ja siksikin sopimus on tervetullut.
Mietin, että mitä vanhoja ohjelmia haluaisin nähdä. Ei niitä kovin monntaa mieleen tullut, mutta yksi nousi ylitse muiden: Levyraati! Mikä voisikaan piristaa päivää paremmin kuin Pirkko Liinamaan kepeä olemus. Klaus Järvisen ärsyttävyys olisi mukava testata. Veikkaan, ettei tunnu missään nykyhahmoihin verrattuna. Päälle vielä 1980-luvun pukuloisto, niin kyllä kelpaa katsella.
---
Aamuyöstä vaalivalvojaiset alkavat. Vaikka äänestys on vielä kesken Trump on jo viemässä oikeuteen Nevadan osavaltiota, koska ennakkoäänestyksissä jonoutunutta äänestyspaikkaa oli pidetty kaksi tuntia liian kauan auki. Latinot olivat ruuhkauttaneet äänestyspaikan. No olisihan se ollutkin. Miksi tuollainen kovanaama on nsimmäisenä valittamassa? Viimesessä Floridan gallupissa tilanne on lähes tasan 46.6 vs 46.4. Trumpille. Hyvä panna luku mieleen ja katsoa, miten lasketut äänet poikkeavat gallupeista. Nyt lepäämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti