maanantai 4. heinäkuuta 2016

Mikä ratkaisee voittajan?


Islannin lentoa on seurattu innolla jopa sellaisissa piireissä, joissa jalkapallosta ei niin paljon perusteta. Mikäpä sen hienompaa! Tänään oli jälleen uuden näytöksen aika.

Joskus voitetaan tekemällä kaksi maalia ja joskus hävitään. 2-5 Ranskalle ei kerro aivan kaikkea ottelusta, vaikka oikeaan osoitteeseen voitto menikin. Maalintekoyritykset menivät Ranskalle 11-8 ja kohti maalia 8-5. Siinä valossa loppulukemat olivat aika suuret. Vertailun vuoksi Islannin legendaarisessa Englanti-voitossa maalintekopaikat olivat Englannille 10-3. Joskus pallo pomppii paremmin omille ja joskus huonommin. Tämän takia toiset ihmiset menettävät työpaikkoja ja toiset sen seuraksena saavat.

Ranska saa vastaan Saksan seuraavaksi. Kaksi hirmuisen kovaa joukkuetta taas vastakkain kuten eilisessä Saksa-Italia-ottelussakin. Tuota otteluahan ei meinattu saada millään loppumaan, kun suuri osa rangaistuspotkuista viuhui ohi tai jäi maalivahdin ulottuville. Lopulta Saksa sai tehtyä sen pakollisen osuman. Ikuisesti historiankirjoissa Saksa on EURO 2016-turnauksessa Italiaa parempi.  Italialle tämä on aika tylyä, koska he pelasivat hienot kisat. Arvelisin, että Ranskan ja Saksan välisestä ottelusta tulee vähintään vähintään yhtä tasainen.

Pariisi on tällä hetkellä se h:lla alkava epämiellyttävä paikka jota usein hoetaan. CNN lähettää suoraa lähtetystä kaupungin keskustasta. Ranskalaiset juhlivat jalkapallovoittoa soittamalla auton torvea kuin puolikahelit pikkupojat ja kun kymmenet tuhannet autot yhtaikaisesti näin tekevät lopputulos on vähintään mainitsemani.
---
Vointi oli sellainen keskihyvä tänään. Huomenna ruokakunta pienenee tilapäisesti yhdellä, kun valtio omiaan kutsuu.
---
Moitin edellisessä kirjoituksessa läppäreitä. Kas kummaa, vanha läppäri on sen jälkeen kuin uudesti syntynyt. Toimintahäiriöistä ei tietoakaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti