lauantai 9. heinäkuuta 2016

Erikoinen perhe

Yleisurheiluilta päättyi 1500 m juoksuun. Sitä tuli seurattua mielenkiinnolla, koska Norjan tv on seurannut sikäläistä Ingebritsenin perhettä lähes koko olympiadin ajan (Team Ingebritsen)
Perhe on erikoinen. Siinä on intohimoinen isä, joka työn ohella valmentaa lapsia ja paria parturiliikettä pyörittävä äiti, joka toimii vahvana taustatukena. Erittäin hauska ja erikoinen perhe. Lapsia on seitsemän, josta pari on urheilun ulkopuolella ja pienin on vasta taaperoiässä. Ainoa tyttö on noin 11 vuotias ja aloittelee valmentautumista. Sarjassa seurataan harjoittelua ja perheen arkea siis usean vuoden ajalta.

Tämän päivän kisaan. Filip voitti kilpailun ja aiemmin euroopanmestaruuden voittanut Henrik oli kolmantena. Kaksi mitalia samaan perheeseen on harvinainen tapaus. Olisi ollut kiva nähdä isä-Gjerdin haastattelu, joka on varmasti ollut tunnetta täynnä.

Perheestä on tulossa pian 16-vuotta täyttävä Jakob, joka on parannellut ikäistensä maailmanennätystä ja juoksi Bislett-gamesissa kesäkuussa käsittämättömästi 3.42.44.(Suomen miesten kärkitulos on 3.45.44). Hän on harjoitellut kovaa isoveljiensä kanssa ja saanut valtavia tuloksia aikaan. Näyttä siltä, että perheessä mitalisade ei tule loppumaan.
---
Vointi on ollut kohtuullisen hyvä, ruohonleikkuu onnistui hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti