tiistai 5. heinäkuuta 2016

Äklö joukkuepeli

Kunto on sen verran parantunut, että pystyin ajamaan ruohoa 45 minuuttia. Aiempina kesinä ajatus koneen käynnistämisestä olisi ollut liian rankka. Eipä siltikään kannata kehua isommin, ukko meni loppupäiväksi aivan naatiksi.

Mediassa kuubalaiset maajoukkuelentopalloilijat ovat aiheuttaneet ihmetystä käytöksellään. Joukkuepeli on heidän puoleltaan ymmärretty vähintäänkin erikoisella tavalla, Suomessa sitä kutsutaan joukkoraiskaukseksi. Voiko oikeasti olla totta, että olympialaisiin valitut pelaajat osallistuvat tämänkaltaiseen toimintaan? Herää kysymys myös tarinan uskottavuudesta. Olisko jollakin intressinä väittää perättömiä, mustamaalata muutenkin yönmustia miehiä? Nyt on tärkeää, että poliisi tekee huolellista työtä ja selvittää tapahtumien kulun perusteellisesti. Tässä on ainekset maailmanlaajuiselle skandaaliuutiselle ja varsinkin jos väitteissä ei olisi perää. Silloin menisi maine suomalaiselta oikeusjärjestelmältä pahan kerran. Jos teko taas on totta , niin se on kurja juttu ennen kaikkea uhrille, mutta myös lajille ja pelaajien edustamalle maalle.

 Nyt liimautuvat silmäluomet vastustamattomasti yhteen, joten taitaa olla parasta lopettaa kirjoittaminen tältä erää tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti