sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Talvea pidellessä

Aamulla pakkasta oli 27 astetta. Talvi kiristää otettaan. Vointi taas piirun verran vaisumpi, mutta henki sentään palaa. Rankka viikko tiedossa, kun väkeä normaalia vähemmän täällä kotosalla Kevään valo kuitenkin vahvistuu, joten eiköhän elämänvoimatkin vielä tästä palaa. Mielenkiintoista sinänsä,että säätieteilijät varoittavat ensijäiden heikkoudesta. Talvet ovat jotenkin siirtyneet keväämmmäksi tai ainakin siltä on tuntunut jo muutaman vuoden ajan.

Alokas lähti palvelemaan maata tai ainakin sen alikersantteja. Yo-kirjoitukset ovat jo tosi ovella ja osa energiasta pitäisi saada viritettyä yo-kokeiden taajuudelle. Ei varmasti helppo projekti, koska palvelus on varsin intensiivistä touhua.

Varsinkin pakkasella ruoka on täällä kotosalla maistunut itselle turhankin hyvin. Nyt voisi olla paikallaan ns. Kekkosen dietti tai yksinkertainen versio siitä eli sellainen, johon kuuluu joka-aamuinen punnitus. Sitten omaan versioon voisi kuulua toisena asiana se, että otan porkkanan makeannälän yllättäessä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti