lauantai 11. tammikuuta 2014

Lamborghini kiinnostaa...

Tämä päivä oli pelipäivä. Jatkoin Pleikkarilla pelaamista, mistä alan innostua ja vähän osatakin. Pelasin Gran Turismon vitosversiota, mikä lienee grafiikaltaan upeinta konsolipelaamista tähän asti. 90-luvulla kolikkoautomaateilla oli upeita ajopelejä, jotka eivät kuitenkaan olleet nykypelien vertaisia.

Pelissä edetään tasolta toiselle. Tasoja on yli 30 ja itse olen nyt tasolla 12. Autoja on pelissä kaikkiaan yli tuhat ja ne on mallinnettu millintarkasti. Ajelin Mineillä innokkaasti kilpaa ja virittelin autoa ahkerasti, kunnes minulla oli voittaja-auto näpeissä. Tienasin jopa 70000 rahaa. Ajattelin siirtyä paria luokkaa ylemmäksi Lamborghinien ryhmään. Menin kauppaan. Olisi pitänyt ostaa ajoneuvo, mutta hinnat olivat toista miljoonaa eli milli puuttui. Siis Mineillä ahkerasti ajelemaan, jotta saisi Lamborghinin joskus hankittua. Peli kannustaa yrittämään ja kehittämään itseään, koska pelaaja haluaa saavuttaa jotain. Sinänsä terve ajatus. Kiinnostuin asiasta sen verran, että aion vielä hankkia sen Lamborginin. Joudunkohan pelikoukkuun.

Hallituksen listalla oli 24 pakkoliitoskuntaa nimettynä. Onneksi oma kunta ei ollut listalla. Harvinaisen järkevä päätös hallitukselta.

Olen ottanut tosi varoivaisesti tämän päivän ja yrittänyt olla aivan makuulla ison osan päivästä. Olo on hiukan parempi vaikka henki rohiseekin ilkeästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti