torstai 16. tammikuuta 2014

Ei vieläkään Lamborghinia

Melkeinpä suu vaahdossa olen ajanut tänään Gran Turismoa. Osaamista ja kahisevaa on tullut. Olen halunnut sen Lamborghinin ja tehnyt sen eteen kovasti töitä. Mitäs sitten tapahtuikaan, kun menin ohjelman kauppaan. En saanutkaan sitä ostaa. Auto olisi pitänyt erikseen ostaa Play Stationin kaupasta pelin lisäosana. Vitosen olisi tuosta hyvästä pitänyt pulittaa, mihin en periaatteesta ryhdy. Jos peli on kerta hankittu, niin kovin helpolla siihen ei lähde tekemään lisäsinvestointia. Täytyy siis tyytyä johonkin muuhun autoon.

Niinistö höykytti Suomea liian suuresta julkisesta sektorista. Hänen mukaansa johtajia on vähennetty turhan vähän suhteessa kenttäväkeen. Toivottavasti tuosta olisi selviä lukuja esittää.

Norjassa on julkaistu kirja dopingista, jossa vihjaillaan veridopingista myös norjalaisten osalta. Mielenkiintoinen tämä ajoitus kuukausi ennen olympialaisia. Tulee mieleen 1998, ja STT-jupakka, jonka jälkimainingit on nyt vasta saatu pääteltyä. Siinä sivussa miesten hiihtourheilu melkein kadonnut Suomesta.


Vointi ollut siellä hyvän puolella.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti