sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Vilkas sunnuntai

Aamulla sai herätä harvinaisen hyvään oloon. Tuntuu siltä, että lisääntynyt ulkoilu tehnyt hyvää vointia. Tokihan selkä on osannut olla jumissa tänään. Sen kanssa on pärjännyt, kun muistaa tehdä vastaliikkeitä. Vakavammasta ei ole kysymys. Muuten vointi ollut aivan hyvä. Harvinaisen paljon tapahtumia on mahtunut päivään, mutta ei enempää niistä, tavallista sosiaalista arkea vain. 

Painimitali Rami Hietaniemelle koti-EM-kisoista. Hieno juttu, että paini lähtee taas nousuun. Viime aikoina ollut kovaa tekemisen meininkiä. Kova työ tuottaa tulosta. 

Aavelentokoneesta on todennäköisesti löydetty signaali 4,5 km syvyydestä. Miten kone voi kadota noin totaalisesti? Yhtään osaa siitä ei ole löydetty, vaikka kymmeniä laivoja ja lentokoneita on mukana etsintätyössä. Nyt on vielä muutama päivä aikaa etsiä, signaali ei piipitä kovin kauaa.

Pieni henkilökohtainen pettymys oli Tähdet tähdet -sarjan sarjan putoaja. Oopperadiiva Laura Pyrrö putosi. Olisi ollut niin kiva nähdä sen alan ammattilainen kevyen musiikin starojen kanssa. Raskas rock ei oikein tällä kertaa oikein luonnistunut, ja putoaminen oli edessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti