maanantai 28. huhtikuuta 2014

Hermosärkyä

Isosti on ollut kipua koettavana viime yönä ja tänään päivällä. Lääkeannoksia on joutunut suurentamaan kovasti ilman kovin suurta apua. Enää kipu ei ole on/off, vaan vaihtelu on asteikolla 5-9 jatkuvasti. Hermosäryn totaalisuus on erikoinen kokemus. Välillä helpottavinta on ottaa kämmenelliset tukkaa sormien väliin ja yrittää repiä se päästään irti (tai ainakin melkein.)

Päivitys 22.35

Torkahdin tässä illalla. Herätessä sai ilokseen todeta, että hermosärky oli miltei kokonaan poissa. Epätodellinen olo tämän päivän kokonaisuudessaan. Voihan se alkaa kohta uudelleen, mutta se on sen ajan murhe.
---
Uutisissa kerrottiin, että Heikki Kovalainen on pääsemässä formuloiden testikuljettajaksi Mersulle, tämän hetken ylivoimaisesti parhaaseen talliin.  Kovalaisen formulaura on erikoinen. Kultalusikka on monesti tipahtanut Kovalaisen käteen, sillä hän aloitti uransa istumalla maailmanmestari-Alonson autoon Renaultilla. Seuraavana vuonna 2008 hän pääsi McLarenille parhaaseen autoon jälleen. Tallikaveri Lewis Hamilton voitti maailmanmestaruuden vastaavalla kalustolla. Heikki oli seitsemäs. Seuraavana vuonna sijoitus McLarenilla oli vaatimaton 12. Hamiltonin ollessa viides.

Vaatimattomasta menestyksestään huolimatta Kovalainen sai jatkaa formuloissa Caterhamilla. Hänen oli tarkoitus kehittää ainakin keskitason tiimi, mutta vuosi toisensa jälkeen tulokset polkivat paikallaan. Viime vuonna hän pääsi tuuraamaan selkäleikkauksesta toipuvaa Kimi Räikköstä Lotukselle. Tallikaverin taistellessa palkintosijoista Heikki sijoittui kahdesti sijalle 14.

Summa summarum. Kovalainen, jolla ei ole juuri minkäänlaisia näyttöjä kisakuljettajana tai auton kehittäjänä, on päässyt 3-4 kertaa istumaan huippuautoon. Vaatimattomista näytöistä huolimatta hänen nimensä roikkuu aina vaan mukana, nyt siis mitä ilmeisemmin Mersun testikuskina. Ilmeisesti pellavapää vetoaa maailmalla ulkonäöllään ja sympaattisuudellaan. Ehkä formuloissa pitää olla yksi "Niceman" imagosyistä. Tuskin kukaan on saanut noilla esityksiä niin paljon uusia mahdollisuuksia. Erikoinen ura.

2 kommenttia:

  1. Paljon voimia ja lämpimiä ajatuksia sinulle ja koko perheelle.
    T Ninnu ent. luokkakaveri

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä ja jaksamista Vesa! T: Petri

    VastaaPoista