lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kärppäonni

Kärpille meni mestaruus uskomattoman finaalisarjan jälkeen otteluin 4-3 ja maalein 15-14. Tuon tasaisempaa tuskin voisi olla. Melkein tuntuu vääryydeltä sanoa, että toinen oli parempi, mutta olihan se hiukan edellä. Kiva oli kuunnella pelejä radiosta. Siinä on oma intensiteettinsä nähdä ottelu sanojen kautta. Hyvin toimi. Muutenkin YLE-puhe on helmi nykyisessä radiotarjonnassa.
---
Veikkausliigassa HJK:lla kulkee surkeasti. Nyt se onnistui häviämään liigan nollakerholaiselle TPS:lle ja vieläpä kotonaan. Joukkueiden materiaalia katsoessa tämäkään ei ollut kovin todennäköistä. Joka vuosi luodaan kovat odotukset HJK:n menestyksestä Euroopan kentillä, mutta se vaatisi kyllä jotakin lisää. Maajoukkuemiehiä vilisevästä HJK:sta on tulossa tätä menoa alisuorittaja, jalkapallon Jokerit. Toki pitkässä sarjassa HJK mestaruuden hoitaa, kuten tähänkin asti viitenä kautena, mutta pahoin pelkään, että puhti ei riitä Eurooppaan. Se on kuitenkin sanottava HJK:n eduksi, että he hankkivat etusijassa suomalaisia pelaajia ja siten edistävät suomalaista futiskulttuuria.
--
Vointi ei ollut ihan niin tukala, kuin edellisinä päivinä. Ääntä ei kyllä tule vielä yhtään. Aamu sinänsä oli kyllä erittäin hankala, mutta vähemmän oli kipukohtauksia kaikkiaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti