perjantai 25. huhtikuuta 2014

Äänetön yhtiömies

Nyt ei ole ihan helppo, mutta aamu oli karmea. Kuumetta oli 37,7, mutta se on lähtenyt päivän mittaan. Ääni on ollut poissa jo muutaman päivän. Nyt on enää pelkkää kähinää. Syytä en tiedä, mutta erittäin ikäviä epäilyksiä on liian helppo keksiä. Toivottavasti henkitorvi pysyy edes auki.
---
Nokian matkapuhelinten myynti Microsoftille sinetöitiin tänään. Kipeäähän tuo tekee monen suomalaisen kohdalla. Sankaritarinamme myytiin. Elopia tulla tuskin tässä valtakunnassa kovin suurella mielihyvällä muistelemaan. Vikaa oli toki Nokiassakin. Nyt tiedämme, että Nokialla oli tabletti valmiina jo useita vuosia Applea aiemmin. Kosketusnäytöissä taisi olla sama juttu. Visiot ehkä puuttuivat ja alamäki sen seuraksena uskomattoman nopea. Elopin virheet olivat piste i:n päälle. Ja oliko sittenkin kysymyksessä laskelmoitu toiminta? Nokian kurssi ajettiin tarkoituksella alas, siitä tehtiin halpa firma ostaa.
---
Kiekossa ensimmäinen kerta, jolloin mennään finaaleissa seitsemään otteluun. Kaikki kuusi ottelua ovat tainneet tähän mennessä ratketa yhden maalin marginaalilla. Tämä on urheiluviihdettä parhaimmmillaan. Yksi tolppalaukaus voi ratkaista sarjan suuntaan jos toiseen. Vaikka Tappara on suosikkini, pidän Kärppien mahdollisuuksia hyvinä, koska maalivahtisekoilut näyttävät olevan ohitse.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti