torstai 17. huhtikuuta 2014

Huh, mikä aamu

Joku kutsumaton tauti yrittää tulla. Oli hyvin tuskallinen aamu tänään. Apu tuli luontaishoidosta ja olo lähti paranemaan.  Kuumetta oli aamulla 37,6c. Nyt on kolmas paidanvaihto edessä, kun kuume tulee ulos. Olo nyt aamupäivällä jo ihan kohtuullinen, aivan toista kuin aamulla.

23.45
Olo parani päivän mitaan, mutta kiirastorstain iltakirkkoon en uskaltanut lähteä voinnin takia. Olisi päässyt paremmin pääsiäisen tunnelmaan, mutta ei tällä kertaa. Illalla sain päänsäryn ja syynä oli läppärin näytön pitäminen liian kirkkaalla. Joutui ottamaan ylimääräistä lääkettä tilanteen rauhoittamiseksi.  Päivän paras löytö oli kaurapussin käyttö ristiselän tukena, jolloin maatessa ei tule lihassärkyjä läheskään yhtä paljon. Kaurapussit ovat kolmeen osaan muotoiltuja tyynyjä, jotka saa taiteltua hyvin selän alle. Niitä voi myös lämmittää mikrossa ja siten käyttää kivunhoitoon. Luontaistuotekaupasta näitä voi kysyä. Bonuksena tulee kiva kauran tuoksu.  
---
Ukraina näyttää rauhoittumisen merkkejä lopultakin. Kaipa Venäjäkin ymmärtää oman etunsa. Putin kertoi myös suhteestaan Suomeen. Hän korosti Suomen energiariippuvuutta Venäjästä ehkä vähän liioitellenkin.

Illalla käytiin NATO-keskustelua tv:ssä. Toiset haluaisivat heti liittyä ja toiset eivät hötkyile. Hyviä perusteluja löytyy molemmilta puolilta. Lopputulema on kai se, että itse on kuitenkin huolehdittava itsestään ja omasta puolustuksestaan. Kukaan ei sitä puolestamme tee. Ei tänne kukaan maavoimia tuo avuksi, omat lelut ja kuskit niille täytyy olla. Suomi taitaa samalla olla ainoa Venäjän naapuri, jonka kanssa ei ole ongelmia. Tätä Venäjä varmasti arvostaa. Venäjällä riittänee murheita muiden kanssa. Ja toisaalta, pitäisikö NATOsta järjestää kansanäänestys hyvän sään aikana, ennen kuin mitään meidän kannalta vakavaa on ilmassa. NATO:n ovet voivat mennä kiinni, jolloin on myöhäistä. Silloin ollaan täysin yksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti