keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Autopäivä

Olen niin iloinen ja ylpeä 14-vuotta täyttävästä kaunottarestamme. Meni nimittäin katsastuksesta läpi niin että napsahti. Uudet renkaat alla edesauttoivat asiaa. Renkaiden kanssa meni aamupäivällä ok ja päätin hoitaa katsastamisen pois saman tien.

Katsastustapahtuma oli mukavasti järjestetty. Netistä sai varata aika ja huolehtia itsensä paikan päälle varattuna ajankohtana. Paperit virkailijalle, kahvia hörppimään ja siellä auto olikin jo kohta parin metrin korkeudessa syynättävänä. Palvelu oli ystävällistä ja tarkkaa. Eipä pahemmin ollut huomauteltavaa, pari hyvää huomiota kylläkin. Seuraavaksi saikin jo ajaa leimatun paperin kanssa ulos siististä hallista.

Sitten vasta iski morkkis. Muistin, että tämähän on se ulkomaisten sijoittajien valtaama ketju, joka imee työntekijöistään veretkin. Äh, paikallisiakin vaihtoehtoja olisi ollut, sellaisia joiden maksamat verot pysyvät maassa ja maakunnassa. Kuluttajana tein nuijan valinnan. Minulla olisi ollut tietoa toimia paremminkin, mutta nyt ei leikannut yhtään. Tokihan suomalaisia työntekijöitä tuli nytkin tuettua. Viisaamminkin olisi kuitenkin voinut valita ja samalla hinnalla.

Vointi ollut oikein hyvä. Eilinen pyöräily ei iskenyt takaisin, keuhkoihin ei tullut mitään ylimääräisiä rohinoita eikä muutenkaan takapakkeja. Pari sataa kilometriä tuli viime kesänä pyöräiltyä. Heti tuli sellainen mieli, että tänä vuonna tuplaan tuon määrän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti