tiistai 8. huhtikuuta 2014

Fillari-kausi alkoi

Toivon, että vointi ei huonone. Uskaltauduin pyöräilemään kevätkelissä ja toivon, että kunto kestää rasituksen. Vointi ollut yhä hurjan hyvä.

 Tilansin autoon kesärenkaat. Halusin periaatteesta suomalaiset renkaat. Nokiaa kuulemma valmistetaan Suomessa ja Venäjällä. Venäjälle en halua euronkaan päätyvän, joten kauppias sai etsiä renkaasta valmistusmaan. Löytyihän se sieltä, made in Finland. Huomenna pitäisi olla uudet tossut alla, ja katsastusvalmius saavutettuna.

Kuuntelin eduskunnan istuntoa tänään. Puhuttiin kehysriihestä. Oli tosi lapsellista kuunneltavaa. Asiallisiakin puheenvuoroja toki oli, enimmäkseen joutavaa teatteria ja hammastelua. Mikä lie TV-kameroiden merkitys.  Puoluejohtajat Urpilainen ja Katainen pyrkivät hiillostamaan Sipilää jankkaamalla samaa uudestaan ja uudestaan. Urpilaisella oli tiikerinkynnet pinnassa, näköjään puheenjohtajakamppailu painaa päälle. Luulen kyllä, että tuolla esiintymisellä olisi monen puolesta saanut ottaa luutansa ja lentää trullittamaan ihan vaikka saman tien.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti