lauantai 1. marraskuuta 2014

Hieno päivä!

Ei tullut vielä ebola Suomeen. Hyvä niin. Amerikkalainen mies oli tullut Liberiasta ja hän on sairastunut kaikesta päätellen malariaan.

Päivä oli tosi hyvä, voimia riitti mukavasti. Notkahduksia ei tullut ollenkaan. Tekisi mieli tehdä kaikkea mukavaa. Mutta ei kaikkea kerkiä tekemään, mitä haluaisi, ainakaan jos haluaa liikaa. Siitä seuraa tuskaa. Tämähän on tuttu ajatustapa sekä buddhalaisuudesta että Schopenhauerilta. Vapaasti sovellettuna varma keino saada itsensä onnettomaksi on toivoa liikaa, jolloin kohtaa vaiin loputtomasti pettymyksiä. Ajatus on liian nopea.

Veikkausliigaan valittiin tähdistöt. Parhaaksi puolustajaksi valittiin SJK:n Cedric Gougoua, joka on 19-vuotias norsunluurannikkolainen. Muistan kesällä kun näin hänet ensimmäisen kerran livenä, niin totesin vartin jälkeen että tuo pelaaja on liian hyvä Suomen sarjoihin. Niin suvereenia oli hänen pelaamisensa. Hän voitti kaksinkamppailut ja avasi peliä taitavasti. Jonkin verran meni pitkiä syöttöjä vastustajille. Ihme oli se, että SJK sai pidettyä hänet. Voihan olla, että siirtoikkunan avautuessa hänet myydään ulkomaille. Kysyntää varmasti riittää. Toivottavasti hinta pidetään kunnossa. Toista mitalia tuskin haetaan ilman häntä.

Jääkiekossa kuohuu. Kummola on jälleen myrskyn keskipisteessä. Osa haluaisi kaataa hänet. Silti hänen näyttönsä ovat kiistattomat. Suomalainen kiekkoilu on menestynyt valtavan hyvin viime vuosina. Kummolaa pitää tästä kiittää, ilman häntä ei olisi tilanne nykyisen kaltainen.

Hautausmaalla muistellaan poismenneitä läheisiä. Tuhannet kynttilät valaisevat aluetta, myös pari led-kynttilää on siellä. Näky on vaikuttava. Lumipeite olisi tietenkin luksusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti