keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Tiivistä

Välillä asiat kasaantuvat, ja tänään oli sellainen päivä. Hampaat sai purra yhteen monta kertaa, kun koko ajan soi hälytys siellä ja täällä. Nyt pitäisi vain keksiä miten saisi aamuksi itsensä kammettua Vaasaan, sen verran on ukko vielä solmussa. Saattaa olla tihkeä aamu, mutta ei mennä asioiden edelle.
---
Jääkiekossa Suomi otti pelätyn pohjanoteerauksen. Suomella on kolme kansainvälisen tason puolustajaa, eikä yksikään heistä ole aivan huippua. Se ei riitä. Erinomaiset maalivahditkaan eivät tällöin paikkaa. Kyllähän tämä oli etukäteen yleisessä tietoisuudessa.
---
Nyt on yhdessä asiassa jahkailut ohi; se on tämä uber-taksi-touhu, joka on todettu laittomaksi. Säännöstely taksiliikenteessä on toiminut tähän saakka hyvin. Toiminta on ollut selkeää, luotettavaa ja ennakoitavaa. Ollaan alalla, jossa turvallisuus on tärkeintä. Kenen tahansa kyytiin ei halua mennä ja kalustonkin sopisi olla riittävän laadukasta. Minulle nykyinen taksisysteemi on aivan ok. Uberin idea on hyvä, mutta se aiheuttaa kermankuorinnan ongelman. Viikonloppuapajille varmasti löytyy ottajia, mutta tuskin löytyisi tunkua maaseudun hiljaisille päiville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti