lauantai 3. syyskuuta 2016

Kanuunatietoa

Melkein 11 tuntia tuli nukuttua eli väsyä riitti aika paljon.  Keskimääräinen unimäärä on alle 8 tuntia, joten muutos on huomattava. Voi olla, että tuo oli reaktio muutamaan normaalia aktiivisempaan päivään.

Sain viikonlopuksi kirjallisuutta luettavaksi. Aihe on ehkä yllättävä. Se on tykistö ja mielenkiintoa löytyy kyllä sen verran, että en jätä mahdollisuutta käyttämättä. Jokainen  päivä on mahdollisuus oppia uutta. Miksei se joskus voisi olla niinkin kaukainen aihepiiri kuin tykistö. Itse asiassa tykistössä voi olla jotakin yleisestikin mielenkiintoista. Mika Waltari oli aikanaan Euroopan johtavia tykkiasiantuntijoita. Hä saattoi viipyä viikkotolkulla  keskieurooppalaisissa kirjastoissa tutustumassa harvinaisiin tykkeihin keräten materiaalia historiallisiin romaaneihinsa.
---
Suomen 21-v jalkapallomaajoukkue pelasti Itävaltaa vastaan Vaasassa. Mielestäni Suomi pelasi mainion ottelun, vaikka ei päässyt ylärimaa lähemmäksi. Sitten 91. minuutilla tapahtui  karmea virhe, josta vastustaja rokotti. Loppulukemat 0-1 eivät mielestäni kerro ottelusta ollenkaan koko totuutta. Siellä on todella hyviä kansainvälisen tason pelaajia tulossa. Ottelu pelattiin poikkeuksellisesti Vaasassa ja Seinäjoella on seuraava karsintamatsi itse Saksaa vastaan. Tuo ottelu pelataan ensi tiistaina.
---





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti