tiistai 20. syyskuuta 2016

Kohtaamisia ja melkein kohtaamisia

Suomi ja Ruotsi pelaavat kiekkoa vastakkain kova kovaa vasten. Seuraan selostusta tässä kanavia surffaten vuoroin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ainahan se on kiva kuulla, miten varsinkin NHL-selostajat näkevät suomalaisten pelin. Kovasti analysoivat suomalaisia pelaajia ja kiekkoilua. Pelistä ei sen enempiä. Lehdistä voi lukea lisää.
---
Obama piti pitkän puheen tänään YK:ssa. Hän on hyvin voimakas ja persoonaltaan karismaattinen puhuja. Visionääri, jolta virkaan astuessa odotettiin niin paljon edellisen repivän kauden jälkeen. Paljon jäi kesken, maailma ei Obaman kaudella tullut valmiiksi. Itse olisin mielelläni antanut hänelle vielä kekkosmaisesti yhden kauden lisää. Yhtään hetkeä ei tarvinnut olla huolissaan Obaman takia.

--
Surullisin kohtaaminen tai oikeastaan melkein kohtaaminen oli kadulla. Vanha ohjaajani ja työtoverini tuli vastaan. Tunnistin hänet vasta aivan lähietäisyydeltä. Ennen aina niin iloinen ihminen oli siinä, mutta ei ollut siinä. Hän oli jossakin muualla. Alkoholi tehnyt tehtävänsä. Pahalta näytti, pakko myöntää.
---
Vointi on edelleen palautumista kemoterapiasta. Varovainen pitää olla joka siirrossa. Hyvin on silti selvitty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti