torstai 8. syyskuuta 2016

Kiekkokausi vauhdissa

Tavattoman kaunis oli tämäkin syyskuun päivä. Lääkekuuri jatkuu omalla painollaan. Elimistö kestää pienempää annosta paremmin. Unta tuli normaali määrä, mutta aktiivisuusmittarin mukaan unen laadussa on parantamisen varaa.
---
Jääkiekkokausi on alkanut. World Cup on olympialaisten ohella ainoa turnaus, jossa absoluuttisesti parhaat pelaavat vastakkain. Edellisen kerran turnaus pelattiin vuonna 2004, jolloin Suomi sijoittui sensaatiomaisesti toiseksi. Turnauksen jälkeen Suomen valmentaja Raimo Summanen sai Kummolalta potkut. Syynä ei ollut menestys, vaan karkea johtamistapa. Sinänsä Summasella oli paljon sanottavaa johtamisesta. "Saa pelottaa, mutta pitää pelata," sanoi Summanen. Sen jälkeen nolot loppuromahdukset vähenivät olennaisesti. Summasen ansiota kenties.

Valmistautuminen uuteen turnaukseen on alkanut, kun Suomi pelasi kivenkovaa Ruotsia vastaan. Suomi teki voittomaalin jatkoajan viimehetkillä ja otti kovan päänahan. Pelillisesti Ruotsi oli sen verran parempi, että hiukan kävi sääliksi heitä. Aina paras ei voita joukkuepeleissä. Suomi taisi saada vähän liiankin hyvän kuvan omista taidoistaan.
---
Entinen poliisijohtaja Mikko Paatero tuli yllättäen julkisuuteen epäillen vastaanottokeskuksissa olevan ylimääräistä kuhinaa. Tätä ei myönnetty sisäministeriöstä eikä poliisista. Sitten asia selvisi, kysymyksessä oli oman kirjan promootio. Poliisipäällikkö keksi aiheen, johon ministeriön ja poliisin oli pakko ottaa kielteinen kanta herättäen kohun. Samalla tuli mainuttua tänään julkaistavasta kirjasta.  Ovelaa.
---
Kerroin pari päivää sitten eräälle poliitikolle antamastani varsin suorasta kansalaispalautteesta. Tänään jouduin katsomaan samaa naamaa taas. Luulen, että kriittistä palautetta oli tullut muualtakin sillä esiintyminen oli selvästi siistiytynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti