sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Hulinaa!

Tietokone on edelleen rikki joten kännykällä näpyttelyksi jää tänäkin iltana. Sytostaatit on saatu syötyä ja nyt on kahden viikon lepo niistä.

Päivän kohokohta oli käydä katsomassa pikkulasten jalkapallohulinoita. Siellä ilo tuntuu olevan aidoimmillaan ja vanhemmatkin pysyvät vielä ruodussa. Olosuhteet ovat hyvät mutta ongelmana on pätevien valmentajien löytyminen. Kokeneita ja koulutettuja junnuvalmentaja kyllä olisi mutta seuralla  näyttää olevan vaikeuksia jostain syystä rekrytoida heitä.

Osalle pelaajista on ok että saa vain pelailla maltillisin kehitystavoittein. Sitten on niitä jotka tarvitsevat kilpailullisia tavoitteita. Jos heille ei löydy sopivaa tarjontaa, he löytävät kyllä oman lajinsa muualta. Lajivalinta on tietysti ok mutta perusteena ei saisi olla ainakaan huono valmennus.

Jääkiekossa on alkanut World Cup, kiekkoturnaus jossa kaikki parhaat ovat mukana. Suomella tuntuu olevan mukana enemmän johtajia kuin pelaajia, joten siitä menestys ei ainakaan ole kiinni. Vakavasti ottaen nyt nähdään mikä Suomen taso oikeasti on. Onko viime vuosien menestyskulku ollut tuuria vai todellista osaamista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti