perjantai 2. syyskuuta 2016

Ihmiset voivat olla onnellisia

Vointi oli tänään aika hyvä, paljon yli viime aikojen keskiarvon. Ensimmäisen kerran tuli kokeiltua pyöräilyä tänä kesänä, sellainen pieni kymmenen kilometrin reippailu. Keuhkot toimivat tosi hyvin, ei mitään ylimääräistä hengästymistä tai vastaavaa. Samalla tuli käytyä paikallisella karkkitehtaalla, joka valmistaa näitä hammaspeikkojen kavereita. Mielellään tukee näitä paikallisia tekijöitä, vaikka muuten karkkeja yritänkin välttää. Tehtaan kunniaksi täytyy vielä mainita, että sillä on valikoimassaan runsaasti omia tuotteita sekä harvinaisia valmistusoikeuksia.
Ilokseni olen nähnyt paljon ihmisiä viime aikoina. Mukavaa on ollut huomata monilla olevan asiat tosi mukavasti. Itse kun joutuu tasapainottelemaan kaikenlaisten kenkkujen juttujen kanssa, ryhtyy helposti ajattelemaan kaikilla muillakin olevan asiat jotenkin vinossa. Eihän se tietenkään oikeasti niin mene. Onneksi.
Poliisit-sarjaa seurasin tuossa toisella silmällä. On mielenkiintoista seurata heidän työtään. Suomalaiset poliisit toimivat hyvin asiallisin keinoin ja selviävät puhumalla tilanteista. Amerikkalaisilla veljillä olisi varmasti kovat otteet jatkuvasti käytössä. Huumoriakin yleensä on mukana korikaupalla. Jotkut vähän kokeneemman oloiset poliisit ovat varsinaisia hevoskuiskaajia ja heidän toimintaansa on ilo seurata. Yhtään kuumakallea en muista nähneeni sarjassa.
Itse tuskin kauaa viihtyisin kenttätyössä kauaa, paperitöissä vielä  vähemmän. Kännisten kanssa toimiminen ei niin paljoa kiinnosta. Yhdestä pienestä asiasta poliiseja vähän voisi joskus pikkuisen arvostella. Se on kielitaito, enkä nyt puhu englantia kummallisemmasta kielestä. Asian saaminen selväksi on tietenkin pääasia, mutta kyllä nyt jotakin tolkkua pitäisi puhumisesta olla ihan uskottavuuden kannalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti