maanantai 15. elokuuta 2016

Takapakki ja herrasmieslaji kisoissa

Hankalampaan meni yhä vointi tänään. Huoli lisääntyy päivä päivältä kuten myös huolettomuus. Paradoksaalisesti sanottu, uskon ilmauksen silti olevan ymmärrettävissä. Nyt tarvittaisiin hirmuiset henkiset voimat. Se on hankalampaa silloin kun voimat  muuten heikkenevät. Yritän ajatella niitä hetkiä, kun olen saanut kannustusta ja iloisia kohtaamisia eri ihmisten kanssa ja näin pitää mielen positiivisena. Kaikki tuki ja kannustus, hiljainenkin kelpaa. Heti alkuviikosta pitää olla yhteydessä lääkäriin ja miettiä, miten jatkamme eteenpäin.
---
Päivässä ei ollut paljon sisältöjä. Olympiagolfin neljäs päivä oli tänään ja sen seuraamiseen meni tunteja. Vaikka suomalaiset olivat jo ulkona, päivä oli melkoinen trilleri neljän golfaajan välillä. Viimeisellä reiällä mestaruus oli vielä kahden kauppa. Kaksi lyöntiä meni ruotsalaiselta Stensonilta pieleen ja voitto meni britti Roselle. Takaa meinasi vielä tulla amerikkalainenkin, mutta kiri jäi yhden lyönnin päähän hopeasta. Vaikka aivan kaikki parhaat eivät olleet mukana golfissa, luulisi lajin saaneen paikan viiden renkaan kisoissa. Golfissa miellyttää lajin herrasmiesluonne, mikä näkyy kentällä ja vaikkapa suomalaisten golfareiden haastatteluissa.

7 kommenttia:

  1. Olet uskomaton! Voimia ja rakkautta sinulle.

    VastaaPoista
  2. Voimia, niitä nyt tarvitaan! Blogisi on todella ajatuksia herättävä.
    t. Jyrki R-P

    VastaaPoista
  3. Voimia ja lämpimiä ajatuksia sinulle ja koko perheelle.

    VastaaPoista
  4. Voimia ja lämpimiä ajatuksia sinulle ja koko perheelle.

    VastaaPoista
  5. Voimia ja ajatuksia täältäkin.
    Sanna

    VastaaPoista
  6. Voimahalaus täältäkin. Olet ajatuksissa ❤ .Irma

    VastaaPoista
  7. Kiitoksia kaikille myötäeläjille, kaikki on ollut tarpeen! Tänään on ollut helpompi päivä. Loppuviikkoa jatketaan minimikuorimuksella!

    VastaaPoista