tiistai 16. elokuuta 2016

Leikkaus

Tulipa käytyä sellaisessa paikassa, missä tulee käytyä aivan liian harvoin; parturissa. Parturi leikkasi harvoja mutta ylipitkiä hiuksiani 50 minuuttia. Niin paljon oli asiaa keskusteltavana, että taisi tulla työ tehtyä tavallistakin huolellisemmin. Ilmeisesti parturit ovat omasta takaa niin ylikuormitttuja ammattikuuntelijoita, että saadessaan itse puheenvuoron, he käyttävät sen mielellään hyödykseen.

Raamatun Simsonilta meni voimat, kun hänen tukkansa leikattiin. Luullakseni minulle ei käynyt samalla lailla, sillä päivä oli pikkuisen eilistä vahvempi.

En tiedä missä Välimäen Tero oli käynyt Riossa. Häneltä oli voimat totaalisen poissa tai sitten georgialainen vastustaja oli vain yksinkertaisesti aivan liian vahva. Georgialainen hallitsi ottelua suvereenisti, joten selityksille ei paljoa jäänyt sijaa.
---
Maracanan stadioni hiljeni, kun Ruotsi voitti Brasilian naisten rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Brasilia hallitsi peliä mielin määrin ja  Ruotsi oli äärimmäisen kurinalainen ja organisoitunut puolustuksessa. Ja niin kävi tällä kertaa, että systemaattisuus voitti luovuden. Onnea naapureille!
---
Miesten mestarien liigan karsinnoissa Manchester City iski suoraan moniean sydämiin. Valmentajaksi pestattu Pep Guardiola teki sen taas. Tuota joukkuetta voi olla vaikea voittaa missään sarjassa ensi kaudella. Oli niin tasapainoista ja taitavaa toimintaa. Myös Guardiolan oma filosofia näyttää kehittyneen Barcelonan ajoista. 0-5 voitto Steaua Bukarestista jätti tuskin ketään kylmäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti