lauantai 13. elokuuta 2016

Kummallista

Eilinen päivä eteni huonosta parempaan. Tänään mennään päinvastaiseen suuntaan. Tätä kirjoittelen aurinkolasit päässä ja pesuvati vierelläni. Kuulostaa ehkä huvittavalta, ja näyttääkin varmasti huvittavalta.Yksitoikkoisuudesta ei voi näitä päiviä syyttää. Nukahdinkin jo tuossa kone sylissäni,00 mutta sitten heräsin johonkin liikkeeseen talossa.

Ensi vuoden budjettia on esitelty kansalle. Yle kävi jututtamassa kansaa. Kovasti oli tyytymätöntä väkeä, mikä tietenkään ei ollut mikään suuri yllätys. Onkohan joskus tilanne ollut toinen. Budjetti on aina rajallinen, joten millään ei voi kaikille olla kaikkea. Ehkä pulina oli pikemminkin yllättävän pientä. Mielenkiintoista oli myös se, että tyytymättömyyttä eniten ilmaisivat maanviljelijät, mikä lienee ennenkuulumatonta keskustajohtoisen hallituksen aikana.

Puoluekannatusta mittaillaan säännöllisin väliajoin. Mittauksista saadaan ainakin puheenaiheita. Suurin muutos on perussuomalaisten kohdalla. Sen kannatus on romahtanut 7,6:n prosenttiin. Sekä Vihreät että Vasemmistoliitto ovat molemmat menneet molemmat ohi. Soinin kannatuksesta on hädin tuskin kolmannes jäljellä. Se on mielestäni aika kummallista.

Olympialaisissa juostiin naisten kympin maailmanennätys. Siinä taasen oli kummallista se, että aika oli sama kuin miesten voittoaika oli vuonna 1952. Taso on kova.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti