torstai 12. toukokuuta 2016

Lilliputin miehekäs hieno esitys

Taas tuli Leijonille voitto, tällä kertaa Unkarista, joka kiekkoilun lilliputtimaana yllätti Suomen täysin omalla energisellä hyvällä taistelullaan. Kaikki kunnia hyvälle vastustajalle ja onnittelut maalivahville. Maalipaikat olivat luokkaa 50-5, joten mieleen tulee Gijonin ihme muutaman vuoden takaa. Tuolloin Suomi venyi vieraissa tasapeliin Espanjaa vastaan kuningaslajissa. Unkari oli selvästi opiskellut Suomen syöttölinjoja ja tukki niitä oivasti. Se pelasi yhteinäisesti joukkueena ja jaksoi kohtuullisen hyvin veljenkansan järjestämissä löylyissää. Unkari saa olla ylpeä 0-3-tuloksesta Suomea vastaan.

Huomenna vielä yhdet sytostaatit ennen taukoa. Tämä päivä meni tosi matalalla profiililla.