tiistai 10. toukokuuta 2016

Kisat ja pelit

Kummallista, miten nuo euroviisukappaleet elävät omassa päässä niitä kuunnellessa.  Venäjän suosikkiaseman ymmärrän nyt paljon paremmin. Suomi, joka tänään on vedonlyönnissä sijalla 33, saa semifinaalissa aloitusvuoron ja siksi jää ihmisten mieleen. Suomen finaalipääsykertoimet ovat pienimmillään sellaista viiden luokkaa eli mikään suuri suosikki Suomi ei ole. Venäjän finaaliinpääsykerroin on muuten korkeimmillaan 1,01.
---
Jääkiekossa Suomi sai parin helpon pelin jälkeen kunnon vastuksen USA:lta. Kovempi haaste oli tärkeä asia, jottei totuus unohtuisi. Muutkin niin kovasti mielellään tykkäisivät noita pelejä voittaa. Tiukat pelit liittävät joukkuetta yhteen. Suomella on perinteisesti ollut hyvät maalivahdit. Mitenkähän on nyt. Kaksimetrinen kaappi tukkii maalin aika hyvin ja saa välillä koppeja, mutta sellaista pekkarinnemäistä loisteliaisuutta ei ole vielä näkynyt. Toivottavasti siihen ei kaadu kisat.
---
SJK:lla menee nyt huonosti. 3-0 tuli nokkaan Lahdessa. Katoavaista on maallinen kunnia. Mestarina on vaikea lähteä kauteen.  Harmi, jos tuon tasoinen joukkue lähtee tavoittelemaan lohkopelejä Mestarien liigassa. Joutuu naurettavaksi. Aikaa on toki vielä.
---
Hyttysellä oli tänään esiintyminen akrobaattien kanssa Taitaja 2016-tapahtumassa. Pääministerikin oli kertonut tyttöjen onnistunutta esitystä. Harmi, ettei tullut oltua paikan päällä.
---
Sytostaatit kuormittavat kehoa, sydäntä varsinkin. Rasituksensiedossa tuo näkyy. Kävelylenkillä tulee äkkiä muistutus asiasta.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti