sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Hyvä formulakisa

Suomalaiskuskit pärjäsivät hyvin Sotshissa. Räikkönen oli kolmas ja Bottas neljäs. MM-sarjassa Kimi porskuttaa kolmantena. Kerrankin tallikaverilla on ollut enemmän epäonnea. Tähän asti on tavannut olla toisin päin. Nico Rosberg on ollut kerrassaan vakuttava. Hänelläkin on ollut onni puolellaan, mutta kyllä ovat suorituksetkin olleet jäätäviä. Viime kauden loppu mukaanlukien on tullut nyt seitsemän voittoa peräkkäin. Edes formuloiden historiassa ei kovin montaa vastaavaa sarjaa ole nähty. Mielenkiintoista oli se, että Räikkönen sai ylivoimaiset suosionosoitukset palkintopallilla. Niin, ja pääsipä hän itse Väliaiksen johtajan haastattelemaksi.
---
Vointi ei ollut mikään aivan paras, ainakaan koko päivää. Vaikein olo meni kuitenkin onneksi ohi. Ääni on yhtä poissa kuten aikaisemminkin.
---
Euroviisut lähestyvät. Kaikeilaisia esikatseluohjelmia on käynnissä, joissa tutustutaan ennalta kappaleisiin. Kolmessa minuutissa on tavattoman vaikea erottua edukseen. Kappale ei saa olla liian tavanomainen eikä liian erikoinenkaan. Silti sieltä löytyy erinomaisia kappaleita ainakin muutama .
---
Suomen kiekkojoukkue MM-kisoihin valittiin. Se on kenties kaikkein nimekkäin joukkue koskaan. Jotkut puhuvat jo nyt kultamitalista. Kannattaisi kuitenkin laittaa jäitä hattuun. Tulokset ovat useimmiten olleet vastoin odotuksia. Nimiheikot joukkueet ovat usein hyvän maalimahdin johdolla ylittäneet itsensä. Ja pelisysteemi on siitä eksoottinen, että kahdeksammen otttelun merkitys on kohtuuttoman suuri. Toki alkulohko on niin vahva, että kahdeksanteenkin otteluun on täysi työ päästä.

Valituista pelaajista kaikille oli yllätys Esa Lindellin valinta, koska hänen joukkueensa Dallas Stars on vielä täysillä mukana pudotuspeleissä. Lindell on kahden vuoden takainen nuorten maailmanmestari ja pelasi loistokisat 2015. Saavutti 6 tehopistettä, mikä on puolustajalle hyvä lukema.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti