keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Suomalainen ruoka kiinnostaa USA:ssa


Olipas hieno päivä tänään! Yksinkertainen fakta joka koko ajan vahvistuu, on se että vointi korreloi lämpotilan kanssa. Tänään oli lämmin päivä, mikä parantaa oloa. Mieli on kirkas jaksamista enemmän. Aamupuurot ja -kaffit tuli nautittua ulkona. Pistääpä melkein miettimään, että pitäisikö hankkiutua maille lämpimämmille talveksi tai edes osaksi talvea. Ja saahan syyn opiskella vähän espanjaa.

Päivän erikoisuus oli tapaaminen amerikkalaisen kuvausryhmän kanssa. Ammattilaiset ovat tekemässä kirjaa ja dokumenttia suomalaisista ruuista ja niiden valmistamisesta. Uskomattoman luontevia ja leppoisia tyyppejä. Suomalainen ruoka voi olla mielenkiintoinen teema USA:ssa. Itse olen monesti kauhistellut sitä teollista moskaa, jota amerikkalaiset pääsääntöisesti syövät. Ruuan teollinen tuotanto on viety äärirajoille, mikä ei voi olla vaikuttamatta laatuun. Suomalaiseen luomutilaan tutustuminen voi avata amerikkalaisten silmiä näkemään vaihtoehtoja heidän omalle toimintatavalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti