keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Vauhti kiihtyy vähitellen

Formulaleikki on jatkunut tänään. Kehitystäkin tapahtuu pikkuhiljaa. Kuuden radan turnauksessa sijoitukseni on noin 16000/60000. Ajattelin, että pelaan noin sijalle 10000 saakka, mutta tavoite tuntuu koko ajan kovemmalta ja turhemmalta. Itse asiassa nykyisenkin tilan saavuttaminen on vaatinut kymmenien tuntien työn tai leikin. Samalla se on ollut mielen tyhjentämistä ja toisaalta täyttämistä. Radio-ohjelmia on kiva kuunnella samalla, kun ajaa. Tai sitten voi ihan vain kuunnella sielun virtaa. Voi käydä läpi niitä mörköjä, jotka pinnalle pulpahtelevat sielun syövereistä. Tästä voisi kirjoittaa vaikkapa esseen otsikolla "Formulasimulaation  katarsisvaikutus." Katarsiksella tarkoitetaan äkkinäistä tunnetilaa, joka johtaa elämänhalun uudistamiseen, palautumiseen tai voimistumiseen.

 Mitä radio-ohjelmiin tulee, niin Sarasvuon saarnoja on tullut kuunneltua. Viime jakso meni mielestäni alle normaalin intensiivisen tason. Uskon, että hän tekee työtä selvänä, mutta ilmeisesti kaamosmasennus kuuluu hänenkin puheessa. Itse asiassa hän asiasta mainitseekin ohjelmassa epäsuorasti. Hänen lähes maaninen tyylinsä on sellainen, että sitä ei oikein voi teeskennellä. Jos ei ole aivan vireessä niin sitten ei ole. Näinhän se on jokaisen kohdalla tietenkin. Sarasvuosta on ehkä tullut hiukan varovaisempi, mikä vie hiukan lumoa ohjelmista. Nuorempana hän oli enemmän ehdoton, mikä toi omaa kiinnostavaa särmää.Toki hän nykyäänkin kärjistää ja ärsyttää.
---
Huomenna tulee viikko täyteen siitä, kun vilustutin itseni ja annoin kurkkuflunssalle tilaisuuden. Tänään illemmalla ääni on alkanut palata pienesti. Muuten olo on ollut kohtuullinen. Välillä on vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mikä on normaalia muistisairaan lähipiirissä. Tähän asti kaikki on mennyt hyvin. Pimeä ja pakkanen luovat jännitystekijöitä, jotka sisältävät vaaran elementin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti