torstai 31. joulukuuta 2015

Helminauhaa täydennettiin. Kiitos siitä!

Synttäripäivä oli tänään muistutuksena siitä arvokkaasta helminauhasta, johon elämän jokainen päivä  ja vuosi on  ripustettu. 43 korvaammattoman arvokasta vuosihelmeä siellä on nyt pujotettuna. Niistä olen ylpeä ja kiitollisen. Kekkereitä ei suuremmin järjestetty tällä kerralla. Nyt tuntui siltä, että oli hyvä näin.

Sain synttärilahjan, josta ilahduin erityisesti eli sellaisen kirjan, joka ei ole julkisessa myynnissä. Yritin viime kesänä jopa varastaa sellaisen, mutta luonto ei kestänyt sellaista lukea. Kyseessä on siis kolmikielelinen Gideonien Uusi testamentti eli kyse on hotelliversiosta. Toinen mahtava lahja oli pakkaus kotimaista Valion juustoa. Sain viime vuonna vastaavan paketin. Nautittavaa riitti tosi pitkäksi aikaa. Siinä samalla vinkki synttärilahjaksi.

Kiekkoa on tullut hiukan katsottua. Nuoret pelaavat upeasti; Puljujärvi, Laine, Aho; huikeaa osaamista. Harmi, että pudotuspeleissä Kanada taitaa tulla heti vastaan.

Kylki on todella kipeä ja liikkuminen erittäin rajallista.

Hyvää Uutta Vuotta 2016. Kiitos teille, jotka olette lukeneet blogia. Kiva on ollut tavata teitä ja monesti olen yllättynyt ja ilahtunut lukijoiden tapaamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti