sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Välipyhä

Parempaan oli suunta tänään voinnillisesti. Leppoista joulupyhänviettoa, kuten olla pitääkin. Taisi mennä viimeiset laatikot ja vuorossa oli hernekeittoa ja tomaattikeittoa. Hiukan tuli karkkia syötyä, mutta suurempaa ähkyä ei nyt saatu aikaiseksi.

Niin, noin viikko sitten tuli esiin nimi Magnus. Kysyttiin, että kuka Suomen hallitsijoista, on kantanut tuota nimeä. Vastaus on tietysti Mauno Koivisto. Mauno siis tulee suomen kieleen Magnuksesta.

Ensi viikolla alkaa Tour de Ski ja Mäkiviikko. Penkkiurheilijaa palvellaan vielä jääkiekolla, kun 20-vuotiaiden MM-kisat alkavat Suomessa. Odotukset ovat korkealla ja Suomella on tulevia lupauksia paljon. Suomi ei yleensä pärjää erityisen hyvin o silloin, kun joukossa on suuria tähtiä. Nimettömällä, noyrällä joukkueella on yleensä saavutettu suhteellisesti parhaat tulokset. Kotikisat on lisäksi Suomelle aina vaikea paikka.  Kuusi kertaa on kisat nuorten järjestetty Suomessa.  Vuonna 1998 tuli mestaruus. Tuosta joukkueesta osa on yhä nimekkäitä aktiivipelaajia, kuten Niko Kapanen. Olli Jokinen(?), Niklas Bäckström, Niklas Hagman ja Mika Noronen. Toivotaan menestystä maltillisesti. Junioreiden kisat ovat todella tärkeät Amerikan puolella, koska mukana ovat kaikki parhaat pelaajat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti