sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Latauksessa

Puhelimeni ilmoittaa välillä virtaa olevan 6% jäljellä. Tänään virtasyöppö puhelin jaksoi oikein hyvin, koska oli saanut joulupukilta lisävirtalaitteen. Sen sijaan ukolta itseltään oli virta aivan lopiussa. Pelätty ja odotettu takapakki tuli kohdalle. Jouluvalmistelut ja joulu vaativat veronsa. Olen nukkunut melkein koko vuorokauden ja vieläkin väsyttää.

Ulos en ole havitellut ollenkaan. Parin pakkasasteen raaka viime ei tee hyvää keuhkoille eikä muutenkaan. Se, että koko päivä on mennyt levossa ja unessa, sisältää vuorokausirytmille oman haasteensa. Onneksi aallonpohjista on aina tultu ylöspäin aina ennenkin ja onneksi huomenna on tavallaan kolmas joulupäivä, kun on sunnuntai.

Jäässä on myös autojen lasit ja lukot. Pakkanen on juuri sellainen, että se puree näihin.  Onneksi katoksessa oleva ei ole samassa tilanteessa ja sillä pystytään operoimaan ja  avustamaan myös toisen perheen tilannetta. En muista vastaavaa tilannetta. Joskus kovien pakkasjaksojen aikana on täytynyt ryömiä takaluukusta sisään, mutta näin pienen pakkasen aiheuttama jumi on minulle uutta. Toinen ongelma on postilaatikko, jonka lukko on hyvin jäätyvää sorttia....Ei viitsisi sen takia odottaa kesää, että saa postit laatikosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti