lauantai 26. joulukuuta 2015

Notkahdus olossa.

Nyt se sitten tuli se pelätty voimien hiipuminen. Välillä tuntui siltä, että pumpusta vietiin loputkin tehot pois. Askel lyheni aivan konkreettisesti. Se oli kuitenkin täysin  odotettavissa, koska yliaktiivisia päiviä on jo useampia takana. Näin jouluisesti voinee sanoa, että  verollepano oli tiedossa aasille.

Joulupäivä on perinteisesti meillä ollut sukulaisten tapaamispäivä, kuten tänäkin vuonna. Näin tuntuu olevan monilla muillakin. Liikenne on vilkasta, kun koko Suomi vaihtaa paikkaa paikasta toiseen tapaamaan läheisiään. Päivän knoppitietona joku tiesi kertoa, että  vuonna 1976 olisi edellisen kerran ollut jouluyönä täysikuu. Mitähän tuollakin tiedolla tekee?

Illalla esiintyi palautumisen merkkejä. Muutama tunti formulakuskina teki hyvää voinnille. "Kymppitonnin projekti" on vielä elossa tai oikeastaan niin ärsyttävän lähellä, että periksi antaminen tässä vaiheessa on hirvittävän vaikeaa. Kuuden radan kokonaissijoitus on tällä hetkellä 12052. Ikinä en olisi uskonut, miten "työläs" tällainen projekti voi olla. Lepopakon ollessa päällä pelaaminen tarjoaa hyvää lepoa sekä kropalle että aivoille. Silloin toki, kun on vaikka päänsärkyä ja silmäkipua pelaamista ei kannata harrastaa.

Peliltilanne on seuraava (hyppää yli suosiolla, jos et harrasta konsolipelaamista).  Suzukassa, Silverstonessa ja New Delhissä pitäisi hopeamerkki kirkastaa kultaiseksi. Suzukassa tilanne on haastavin. Vaikealla ratakierroksella aikaa pitäisi parantaa 2,9 sekuntia. Silverstonen sadekelissä parannusta pitäisi tapahtua 2,7 sekuntia ja New Delhissä muutosta pitäisi tulla 35 sadasosaa. Sitä olen ajanut kahtena edellisenä päivänä. Tässä vaiheessa kehittymistahti on sellainen, että edistymistä tapahtuu 0,5-1,5 sekuntia illassa. Näin ollen projekti tuskin valmistuu tämän vuoden puolella. Mitä väliä? No sen verran, että muita pelejä en pelaa ennen kuin kymppitonnin projekti on hoidettu.

Jos kuitenkin luit tänne asti ja jäi kiinnostamaan, mistä konkreettisesti kysymys, niin TÄSTÄ LINKISTÄ saa jonkinlaisen kuvan hommasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti