keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Sori Klubi!

Veikkausliigassa tapahtuu kummia. SJK joulutti HJK:ta peräti 3-0. HJK taisi näin pudota mestaruustaistosta ellei tahti vallan muutu. HJK:lla on loukkaantumissuma ja maailinteko tökkii. Eikä taida tänä iltana tulla uni ensimmäisenä maalivahdin silmään.

SJK oli tosi hyvä, mutta RoPS taitaa olla vielä pelillisesti pykälän parempi. Neljä peliä on kautta vielä jäljellä, joten paljon ehtii tapahtua. Kahden kauppa näyttää olevan taistelu mestaruudesta. SJK johtaa RoPSia pisteellä. Molemmilla on jäljellä kaksi ottelua kotona ja  kaksi vieraissa. Helppoja matseja tuskin tulee vastaan. Jännäksi menee.

Ottelu oli varsinainen mielenpiristys. Paransi henkistä tilaa kovasti. Paikalle tihkusateeseen en uskaltautunut, mutta uusinnat näkyy paremmin kotona. Jalkapallon mestaruus ja Mestarien liigan karsinta olisivat jotakin uutta ja uskomatonta Lakeuksilla.  Muuten päivä on pitkälti mennyt asioiden uudelleen arvioinnissa. Paljonko uskaltaa ottaa riskejä; pitääkö kuntopyörällä ajettaessa olla pyöräilykypärä päässä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti