keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Pakki päällä

Aamulla se pelätty takapakki sitten tuli. Tuntui siltä että sydän pysähtyy ja elämä loppuu oitis siihen. Heikko oli olo. Siinä piti ottaa levon kannalta aamupäivä. Tulikin konsolipäivä, mitä unelta jäi aikaa. PS3-pelaajille vinkkinä, että sekä FIFA-16 että PES-16, julkaistaan lähipäivinä. Pelattavat demot ovat ilmaiseksi ladattavissa ja  kyllä nämä komeita ovat, se tuli todettua tämän päivän laman aikana.

Iltapäivä piristi hetkittän ja olin välillä kirjastossa aikaa kuluttamassa hyttysen ollessa kyläilemässä. Knausgårdia yritin lukea, mutta pilkkimiseksi se meni. Kirjan teksti muuttui sujuvasti uneksi, mikä oli huvittavaakin. Väsyä vaan riitti.

Manchester City-Juventus on illan huipentuma, jos vain pysyisi hereillä. Litmanen ja Reini ovat kommentoimassa. Melkeinpä sanoisin Litmasta suosikkikommentaattorikseni. Maailmanluokan analyysiä on tiedossa. Reini on jalkapalloilullisesti toisen koulukunnan miehiä, mutta hyviä sutkauksia hänkin välillä tuo julki.

Ajatella, että ensi vuonna saatetaan Seinäjoella pelata Mestarien liigan karsintoja, kun SJK voittaa mestaruuden ja uusi stadion valmistuu! Joku Juventus olisi kiva vastus. No nyt taisi mopo vähän keulahtaa, mutta europelejä Seinäjoella kyllä pelataan, sen uskallan jo nyt luvata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti