perjantai 4. syyskuuta 2015

Pakolaisista ei sanaakaan!

Olenkohan saanut kylmää jossakin, kun kurkku on kipeä. Monesta palasesta ja tapahtumasta koostui tämäkin päivä. Parasta oli saada tietää munuaisarvot, jotka taisivat olla henkilökohtaisen mittaushistorian parhaat. Munuaisten kuntoa seurataan erittäin tarkasti, kun ollaan kovien myrkkyjen kanssa tekemisissä. Ilmeisesti pyöräily, mustikoiden syöminen (kiitos poimijoille!) ja runsas vedenjuonti ovat edesauttaneet asias. Toinen mainitsemisen arvoinen asia tänään oli hyvä palvelu, jota sain apteekissa. Apteekkiasioihin sisältyy välillä monimutkaisuutta, mutta koin että todella oltiin avuksi ja joustettiinkin pikkuisen potilaan eduksi.
---
Huomenna Huuhkajat ovat tosipaikassa, tai oikeastaan juna meni jo tunnetuin seurauksin, Mixulle näytettiin ovea. Huomenna päävalmentajana on Markku Kanerva, joka 2009 vei 21- vuotiaiden maajoukkueen EM-kisoihin. Sain tuolloin olla mukana yhden karsintaottelun palaverissa, jonka luokanopettajana toiminut Kanerva piti valmentajille. Ottelusuunnitelma oli selkeä ja tulos pelistä oli hyvä. Nyt tuon joukkueen pelaajat ovat aikuistuneet ja huomisessa Kreikka-kokoonpanossa on peräti 9 pelaajaa silloisesta Kanervan joukkueesta.

Lopputurnaukseen pääsi tuolloin vain kahdeksan joukkuetta ja Suomen lohkossa oli lisäksi Saksa, Espanja ja Englanti. Miksei samalla rungolla ei voisi pärjätä myös aikuisissa. Mielenkiinnolla odotan Suomen ilmettä Kreikka-ottelussa.
---
Islanti jatkaa ihmeitään jalkapallossa. Nyt kaatui Hollanti vieraissa 0-1. Tuolla väestöpohjalla tuon ei pitäisi olla mahdollista, mutta on se vaan. Miksei Suomikin voisi välillä jysäyttä kunnon paukun? Huvittava yksityiskohta ottelusta on se, että prosentti Islannin väestöstä eli 3000 ihmistä oli matkustanut katsomaan ottelua. Siinä on Susijengille tavoitetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti