keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Pieniä huomiota

Eilen vielä kesäisen oloinen sää muuttui selvästi syksyisemmäksi ja synkemmäksi. Hämäräkin tulee yllättävän aikaisin. Liian äkkiä nämä päivät menevät, jos minulta kysytään.
---
Vointi oli kohtuullinen tänään ja pieniä mukavia asioita tapahtui. Toki väsyäkin oli, mutta nukkumalla ja kahvilla se meni pois.
---
Huvittavinta päivässä oli, että 77-vuotias Mummo saatiin urheilukentälle heittämään pesäpalloa ja hyppäämään pituutta. Yllättävän hyvin sujuivat vanhasta muistista.
---
Ekaluokkalaisten lukukirjassa on toteutettu mainio idea. Lukuläksyt on toteutettu osittain vuoropuheluna vanhemman kanssa. Läksyt tulee lukea ääneen joka kerta. Näin tulee mukavasti kontrolloitua läksyn tekeminen ja lapsen ja vanhemman suhde vahvistuu hauskojen tarinoiden parissa yhdessä toimien.
---
Obama puhui  vahvasti ja vakavasti  amerikkalaisille ilmastoasioista. USA on vihdoin tosissaan mukana Kiinan kanssa, niin kuin olla pitääkin. Pienempien tekijöiden on helpompaa liittyä suurten joukkoon. Tällöin on paremmat mahdollisuudet saada aikaan jotakin muutosta täysin vapaaseen pudotukseen verrattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti