torstai 5. kesäkuuta 2014

Valmistautuminen alkoi tänään

Hurja hellepäivä ollut, lähellä kolmeakymppiä on käyty. Jo aamupäivällä kuuma vei mehut ukosta. Voimat menivät vähiin, selvästi alemmaksi kuin edeltävinä päivinä.

Sudokun kanssa kulutin runsaasti aikaa ja sain ensimmäistä kertaa tehtyä molemmat ristikot. Kokemattomalle oli yllättävän työläs rasti. Mukavaa saada huomata kehittyneensä, mutta mietin tuota myös järkevän ajankäytön kannalta. Ehkä aikaansa voisi käyttää paremminkin.

Tänään alkoi valmistautuminen jalkapalloilun MM-kisoihin. Viikon päästä potkaistaan käyntiin merkittävin urheilutapahtuma. Jos Euroviisut ovat eurooppalaisuutta parhaimmmillaan, niin MM-kisat ovat globaalin maailman juhlaa. Ne tarjoavat kuukaudeksi tuoretta puheenaihetta maailman turuille ja toreille. Tuskin kukaan kehuskelee sillä, ettei tiedä kisoista mitään, se olisi liian noloa. Jalkapallo on siitä hieno laji, että jokainen saa täysin vapaasti esiintyä kaikkitietävänä asiantuntijana. Kenenkään mielipiteitä ja mieltymyksiä on vaikea tyhjäksi teilata.

Omalla kohdalla kisavalmistelut alkoi tutustumisella joukkueisiin. Turnauksessa on mukana 32 joukkuetta, mikä tarkoittaa itselle täysin vieraiden joukkueiden mukanaoloa. Ja kyllä tutummissakin joukkueessa tekemistä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti