torstai 19. kesäkuuta 2014

Äänioikeuden osittainen palautus

Jalkapallotekstit täällä

Yllättävintä tässä päivässä oli se, että pari kuukautta kadoksissa olevasta äänestä tuli jotakin takaisin. Ei tällä nyt vielä tangomarkkinoilla kovin hyvin pärjäisi, mutta sellainen 30 % äänestä on käytössä. En tiedä mistä moinen johtuu, olisiko sillä vaikutusta että eilen jumppasin ja hieroin särkevää kaulaa, joka oli yöllä kipeytynyt. Olisihan se mahtavaa seistä juhannusyönä pihassa ja mylvien laulaa hopeista kuuta. Ei sentään.  Päivä on ollut aktiivinen aamusta lähtien. Kolmen tunnin yöunen jälkeen freesinä kuvauksin ja shoppailemaan. Yritin etsiä taustamateriaalia joukkueisiin liittyen. Paljon on materiaalia myytävänä varsinkin englanniksi, mutta laatu on tosi  kirjavaa. Osa on lasten kuvakirjan tasoa, jossa kerrotaan jotakin viihteellistä tähtipelaajista. Yhteistä on vain se, että Neymarilla myydään kaikkia lehtiä tasapuolisesti. Paljon tehdään rahaa pelaajan kasvoilla. Paita maksaa vitosen, mutta kun siihen painetaan kymppi numeroksi, niin hinta on kaksikymmenkertainen. Markkinataloudessa kysyntä määrää hinnan. Ymmärrän hyvin, että Neymarkin ansaitsee tuosta virrasta osansa.

Nyt illalla kisakatsomossa tulee hereillä pysyminen ottamaan tiukille. Uruguayn ja Englannin välistä ottelua ei ainakaan malta missata. Molemmilla pakkovoiton paikka.

Minihallituusneuvottelut on saatu päätökseen. Kaikki tulevat tapansa mukaan erittäin tyytyväisinä ulos neuvottelupöydästä ja, jos vanhat merkit pitävät paikkansa, parin päivän  päästä Sipilä kertoo, mitä on päätetty.

---
Espanja sai tänään uuden kuninkaan. Jalkapallossa kurssi ei ole korkea eilisen putoamisen jällkeen. Jopa Seinäjoen Jalkapallokerho ilmoitti tänään purkaneensa sopimuksensa espanjalaisten kanssa eli kolme pelaajaa lähtettiin kotiin. Virallinen syy oli sopimusrikkomus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti