keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Päivä se tämäkin

Jalkapallojutut löytyvät TÄÄLTÄ

Rankka päivä oli tänään,vaan ei passiivinen. Välillä möröt nousevat haudoistaan örmyilemään. Tänään oli sellainen päivä. Ei ollut mukava huomata kaulallla olevien muutosten muuttanen muotoaan. Äänihän on ollut poissa jo pitkään. Sain ajan kuvauksiin ja sinne saakin mennä huomenna jo klo 8 aamusta. Tuhannen kiireellä sai mennä labraan, koska aina ennen kuvausta tarkistetaan munuaisten kunto.

Päivän kummallisin juttu oli se, että aamulla kuusivuotias oli haettu hoitoon ilman että tiesin asiasta. Luulin hänen nukkuvan, mutta hän olikin jo seitsemän jälkeen soittanut uudella puhelimellaan mummun hakemaan hänet eikä ollut iskää malttanut herättää. Minä ihmettelin vielä kymmeneltäkin neidin unentarvetta ja yritin olla hiirenhiljaa. Onneksi lähetti minullekin viestin. Noh tästä jutusta seurasi se, että pääsin lähtemään sinne labraan.

Päivän leppoisin hetki  puolestaan oli kahvikupillinen museokahvilan pihassa. Ystävällinen tuttu yrittäjä tuli pitämään seuraa ja tuli kertailtua museon tarinaa, josta minullakin oli jotakin tietoa jota hänellä ei vielä ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti