lauantai 8. helmikuuta 2014

Sotsi avattu

Tämä päivä jää historiaan ainakin siitä, että Sotsin olympiakisat avattiin näyttävästi. En kuitenkaan kuulu niiden joukkoon, jotka jaksaisivat tuollaisia seremonioita katsoa vaikka olisi kuinka paljon ilmapalloja ja ilotulitusraketteja. Kilpailut on sitten ihan eri juttu.

Latvala johtaa Ruotsin rallia kolmella sekuntilla, mikä tarkoittaa jännittävää huomispäivää. Nyt olisi kilpailukauden kannalta mahtava mahdollisuus luoda painetta Ogierille. Ulosajo viimeisellä stagella olisi melkoinen katastrofi. Tärkeä näytön paikka volkkarimiehelle.

Veikkausliigan kenties paras valmentaja Mikä Lehkosuo sai potkut. Sopimus olisi ollut vuoteen 2017 saakka. Mikä on FC Hongan tulevaisuus tämän jälkeen?Todellinen syy lienee raha. Lehkosuon palkka on ollut 8500 euroa kuukaudessa, mikä on suurimpia summia suomalaisten valmentajien tähtitaivaalla.
Lehkosuon taitavuus pelaajien kehittäjänä on tuonut seuraan monia hyviä pelaajia. Hänelle riittää varmasti kysyntää pienen hengähdysvaiheen jälkeen. Voihan olla, että ulkomailla on jotakin pestiä tiedossa. Ruotsi voi olla sopiva askel eteenpäin.

Mikä on Hongan tulevaisuus tämän jälkeen? Vaikea käsittää seuran tilaa. Espoo ei ole Suomen köyhintä aluetta, päin vastoin. On kumma, ettei hienoa peliä pelaava joukkue saa katsomoja täyteen ja talouttansa kuntoon. HJK onnistuu tässä paljon paremmin, mutta kansainväliseen vertailuun ei kannata senkäänw ryhtyä. Suomalainen suurseura on eurooppalaisessa vertailussa pieni tekijä.

Kiekkoilijat eivät sitten pysy kasassa millään. Nyt varmistui pari tärkeää poisjääntiä. Mutta Suomi pelaa altavastaajana parhaiten, jos vielä maalivahdit ovat tikissä.

Päivä oli selvästi parempi kuin eilen. Vuorotellen näitä ollut nyt hyviä ja rankkoja päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti