sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Hyötyä vai haittaa?

Jääpallon MM-kisoissa on jotakin kummallista. Suomi hävisi viidestä ottelusta neljä, useimmat rökälenumeroin, ja sijoittui silti neljänneksi saaden melkein mitalin. Lajin uskottavuudella on rasitteensa. Finaali muuten pelattiin kolmenkymmenen asteen pakkasessa. Se taas kertoo uskottavuudesta ja asenteesta.

Ensi yönä on suurin urheilutapahtuma maailmassa eli jenkkifutiksen Super Bowl. Kuulun niiden joukkoon, joka ei lajista tajua kovinkaan paljoa. Näin siitä huolimatta, että olen monet kerrat ollut samaan aikaan harjoituskentällä lajin SM-mitalistien kanssa.Sen olen pannut merkille, että heidän harkoistaan todella iso osa kuluu puhumiseen. Kertonee jotakin lajin taktisesta luonteesta.

Yhteisvastuukeräys käynnistyi tänään. Tasavallan presidentti puhui saattohoidon puolesta. Tärkeä asia, joka harvoin nostetaan esiin. Valtavan merkittävä asia saada elää mahdollisimman hyvää elämää viimeiseen tappiin saakka silloin kun on heikoimmillaan ja haavoittuvimmillaan.

Tänään olen ollut hyödytön yksilö. En ole pystynyt osallistumaan oikein mihinkään. Tai tarkemmin mietittynä en kuitenkaan aivan hyödytön. Pystyyhän hyötyä ja haittaa tekemääntietokonetta naputellen ja leukoja louskuttaenkin. Parempi taitaa olla jättää arvioimatta.

2 kommenttia:

  1. Et ole ollenkaan "hyödytön". Pohdintojasi on sitä paitsi kiva lukea. Harva jaksaa miettiä asioita niin perusteellisesti ja olla niin kiinnostunut asioista kuin sinä. Hattua pitää nostaa!

    VastaaPoista
  2. Komppaan edellistä! Tämän blogin hyvää pohdintaa erilaisista asioista on mukava lukea. Seuraan. Kiitos!

    VastaaPoista