torstai 20. lokakuuta 2016

Viimeinen vaaliväittely

Satuinpa tällä kerralla heräämään sopivasti vaaliväittelyä varten. Kroppa käy vielä matkan jälkeen ylikierroksilla, jolloin nukkuminen on heikkoa. Pian velka maksetaan takaisin...

Trumpin ja Clintonin viimeinen vaaliväittely pakotti avaamaan tietokoneen. Keskustelun käydessä kiivaana en pystynyt katsomaan ilman jotakin oheistekemistä.

Trumpin hyökkäävyys on jotakin, mitä en ole aiemmin nähnyt. Hyvillä tavoilla ei näytä olevan mitään merkitystä, tuskin totuudenmukaisuudellakaan. Trump heitti leimoja ja iskulauseita, jotka jäävät helposti mieleen. Uhkakuvia rakennetaan ja syypää kaikkeen pahuuteen on Hillary Clinton lähtien  Lähi-idän ongelmista, talousongelmista, rikollisuudesta. -"She is a nasty woman" (hän on inhottava nainen) toistettiin. Kamalaa kielenkäyttöä vaalikeskustelussa.

Se täytyy toki sanoa, että valtavan esiintymiskoulutuksen ovat molemmat käyneet. Televisiossa ei näytetä heikkouksia. Ei jäädä sanattomaksi, hierota silmiä tai esiinnytä marttyyrinä oli tilanne mikä tahansa.

Kumpi voitti keskustelun? En tiedä, koska enimmäkseen keskustelu oli luokaton melkeinpä asiaton. Mistään asiasta ei puhuttu kunnolla toista kuunnellen. Huudeltiin vain omia. Jos huonoutta täytyy miettiä, niin  se on helpompaa. Trump oli häviäjä, koska hän ei pystynyt oikaisemaan kuvaa itsestään kuumakalleidioottina." Diilissä tavattattu leppoisa setä oli paljon mukavampi hahmo.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti