keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Eläkeläisen elämyksiä

Islanti - Suomi 3-2. Sanattomaksi vetää. Jäi harvinaisen paha maku. 90. minuutilla Suomi johti 2-1. Suomi taisteli rotan lailla kunnes tapansa mukaan suli lopussa. Viimeinen maali oli erikoisen katkera, koska siinä oli kolme hylkäysperustetta. Selkeä tuomarivirhe. Voi surkeuden surkeus.
---
Pitkään jännittämäni tieto tuli tänään. Kysymyksessä oli isänä uusi iloinen kokemus, kun jälkikasvu nappasi paikan reserviupseerikoulussa. Kilpailu on kovaa, joten asia ei ollut millään lailla itsestään selvyys. Vertailupisteet syntyvät lukuisten mitattujen asioiden peusteella. On testejä, kirjallisia kokeita, tehtäviä ja eri tahojen haastatteluja. Alokaskauden indikaattorit eivät vielä rukkipaikkaa ennakoineet.  Nuoren miehen nopea kehittys elämänhallinnassa ja vähintään kymmenen cm henkinen kasvu mahdollistivat johtajakoulutuksen. Taas hieno kokemus isänä, olen nuoresta miehestä ylpeä.
---
Eläkeläisenä oleminen on alkanut aivan hienosti. Vointi oli tänään oikein hyvä. Väsymystä toki on riittänyt, mittarin mukaan unta tuli yli 10 tuntia. Ajattelin huomenna ryhtyä pienimuotoiseen työnhakuun, nyt kun ei ole enää virkamies. Saas nähdä löytyykö mitään kiinnostusta ja käyttöä osaamiselleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti