sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Paljon maaleja (päivitetty)

Taidettiin maksaa veroa eilisestä. Väsyä taas riitti. Mutta ei se mitään. MM-finaali Kanadan ja Venäjän välillä on alkamassa. Olen Kanadan puolella, heillä hieno joukkue. 60 maalia tehtynä ennen loppuottelua on ennätön, mutta paras voittakoon.

Espanjan liigassa voittaja on selvillä. Voitto meni Barcalle ja maalikuninkuus mitä todennäköisemmin Ronaldolle. Käsittämättömiä maalimääriä myös Espanjassa. Ronaldolla lähes 50 maalia yksin. Barcan kolmikolla Messi, Neymar ja Suarez, yli 80 maalia. Lienevät ennätyksiä huippusarjoissa nekin ja yksi kierros on vielä jäljellä.

Päivitys 00.05

Olipas kiakkofinaali! Siinä oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita, Kanadalta  upea näytös! Venäjä jäi aika pahasti jalkoihin lukemin 1-6.  Asiantuntijat ylistävät peliä poikkeukselliseksi otteluksi lajin nykyaikaisessa historiassa. Supertähdet olivat puolin ja toisin tulleet nöyrällä mielellä mukaan kisoihin. Pelaamisen ilo näkyi supermiehistä. Kannatti katsoa, hienoimpia otteluita joita olen nähnyt. Harvoin voi niin vilpittömästi iloita muiden kuin omien puolesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti